8

Cara main boling dengan betul

Oleh kerana aku tengah ketagih main boling sekrang nie… jadi dua tiga hari ni aku habiskan masa untuk explore pasal cara-cara nak main boling.Jadi kat sini aku nak share satu video pasal boling untuk korang yg mempunyai minat yang sama.

Check it outtttttt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Skim Pinjaman ASB Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

8 Responses to "Cara main boling dengan betul"

  1. chekguBH says:

    rajin org ni buat tutorial pasal bowling..
    ko pun tgh kemaruk boling la nih???

  2. dynn says:

    memang tengah kemaruk..sikit hari lagi aku nak beli kasut ngan bola dia sekali.. 🙂

  3. selasa nie nk main bowling ar….mcm best plak tgk…

  4. dins says:

    memang besttt…main jgn tak main.

  5. frans says:

    bgaimana cra maen bowling yg bnar

  6. fieza says:

    memang best dia ajar….kengkawan pernah cuba tak?apa result nyer….

  7. Meicha says:

    kalau main bowling…mahal tak??? agak-agak berapa eh???

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG