0

Buat Duit Online Dengan Clickbank

Lama dah tak update blog ni.So hari ni saya nak share sikit pasal buat duit pasif dengan Clickbank yg masih lagi berjalan secara pasif walaupun site dah 2-3 tahun tanpa ade tambahan dengan artikel baru.Kalau ade yg masih tak faham ape itu Clickbank boleh la google ye.Ini bukan skim cepat kaya tapi more on buat duit melalui affiliate program.Iaitu promote produk orang lain melalui link affiliate dengan menggunakan medium blog.Kalau org baca blog kita dan beli melalui link kita tu kita akan dapat komisen.Mudah kan?Ye la nampak mcm mudah tapi mula2 nak start tu kena la lebih usaha sikit.

Alhamdulillah masih lagi earning dari Clickbank ni dapat setiap bulan.Kali ni earning masuk terus ke bank tempatan tanpa perlu lagi guna check.Lagi cepat tanpa tunggu sebulan nak cashkan check.

buat-duit-clickbank

Jadi lah dlm RM1K-2k sebulan pasif income.Dengan modal yang minima je.Berapa modal permulaan?

Domain : RM40 (USD9.90)
Hosting : RM80 setahun
Artikel : RM40 (USD10 satu artikel – guna servis di iWriter.Com je.)

So total modal adalah dlm : RM160 income sebulan dlm average katakan lah busuk2 dpat RM1K sebulan.Ok tak?Bagi saya ok la pasif income.Dengan modal RM160 dapat income sebulan RM1k.Kalau dapat RM500 pun still berbaloi kan?

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Buat Duit Online, ClickBank Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG