1

Buat duit online dengan affiliate

Teknik buat duit online dengan affiliate dibongkarkan.Sebelum tu adakah korang terfikir membuat pendapatan pasif daripada pemasaran affiliate? Dari kajian dan pemerhatian saya, dah ramai dikalangan orang kita yg telah menajana pendapatan yg lumayan dengan program affiliate.

Walaupun saya bukan didalam bidang affiliate (tapi ade sikit-sikit duit masuk dari affiliate)  ini tapi dari segi teknik dan pendekatan yg dibuat memang boleh menjana pendapatan walaupun buat secara part-time.Ada yg dikalangan mereka yg berhenti belajar atau berhenti kerja oleh kerana mendapat pendapatan yg lumayan dari affiliate.Contohnya seperti Ammar Zahar, Rahman Basri, Hasbul Aqill,Zamri Nanyan dan banyak lagi pengiat buat duit online.

Sebelum tu perlu ditekan bahawa menjana duit online bukan skim cepat kaya.Seperti perniagaan diluar sana, kena ada perancangan, fokus dan usaha gigih pada peringkat awal.Tapi lepas dah jadi expert baru boleh panggil sambil tidur pun duit masuk.Untuk nak jadi sambil tidur pun dapat duit korang kena la berlajar dari mereka yg dah berjaya.Kalau buat sendiri-sendiri pun boleh.. tapi lambat la sampai kepuncak.Dan silap hari boleh jadi frust sebab duit tak masuk masuk.

Jadi saya cadangkan kalau korang berminat nak buat duit affiliate ni masuklah kelas coaching yg ada seperti Kursus Affiliate yg dikelolakan oleh Rahman Basri.At least belajar dari mereka yg dah experience dan mempunyai sistem sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Buat Duit Online, News Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

One Response to "Buat duit online dengan affiliate"

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG