1

Buat duit mudah dengan eBay

Hari ni dah masuk lebih kurang satu bulan setengah saya menjual dieBay setelah lama saya peram akaun eBay saya.Alhamudillah dalam masa sebulan setengah saya telah mendapat hampir 30 jualan.Kesemuanya adalah pelanggan dari luar negara seperti di US, France, Brazil, UK, Australia dan mcm2 tempat lagi.

Tu dia kelebihan menjual di eBay customer kita adalah worldwide cuma yang penting sekali adalah cara pemilihan produk yang betul.Tapi kalau saudara atau kengkawan yg baru nak mula..mulakan lah sekarang secara perlahan2 melainkan kalau memang dah ada barang yang memang boleh laku kalau dijual dieBay.Biasanya kalau akaun baru ni ada limit selling so tak boleh nak gelojoh2 sangat.

Apa yang penting adalah matlamat jangka panjang.Jangan la jadi orang tamak.Biar jual dengan margin  yang kecil dulu untuk kumpulkan feedback.Bila akaun dah berusia sikit baru la start yg margin yang besar2 sikit..untung pun besar.

Selamat bereBay…

 

Kalau ada yang masih nak tau cara nak menjana pandapatan lumayan dengan eBay boleh lawat kat sini : Video Lubuk Duit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Buat Duit Online

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

One Response to "Buat duit mudah dengan eBay"

  1. Rina As says:

    Saya belum pernah coba monetizing dengan ebay
    trims, ini bisa menjadi masukan yang berharga buat saya
    Rina As´s last blog post ..Memahami Perbedaan Google Dance, Google Sandbox, Deindex dan Banned

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG