13

Buat duit dengan Innity Network

Sekarang nie macam-macam jenis network pengiklanan yang available untuk blogger2 kat Malaysia ni.Kalau sebelum-sebelum ni dah join Advertlets  dan Nuffnang.Sekrang ni saya beralih dengan Innity la pulak.

Kenapa Innity? Pada asalnya saja nak register sebagai alternatif kepada Advertlets dan Nuffnang.Cerita pasal pengelaman dengan Advertlets ni aku memang dah  fed-up sebab earning aku lebih RM600 masih tak sampai2 pun .Dah berapa banyak email ke support dia tapi tak de jawapan ape2 pun.Dalam status earning duit aku dah kira PAID.Paid kebendenya cek pun tak sampai.Kalau nak kata salah alamat…alamat dlm profile tu dah betul.Jadi elok lah saya bertukar ke Nuffnang sebagai pengganti kpd Adverlets.Dengan Nuff pulak earning tak seberapa berbanding dengan trafik yg masuk.Sebelum ni bertahan jer la..bila dah ade alternatif lain berubah ke yang baru pulak.

Jadi sekarang bila beralih kepada Innity earning memang banyak beza dari Nuff dan Adverlets.Bagi aku Nuff ok compare ngan Adverlets. Dengan Nuff aku dah pernah dapat cek.Cuma earning yg aku dapat slow sangat.Tunggu berbulan-bulan baru bole kuar cek.Mungkin Nuff dah ramai publisher jadi earning pun kena share ramai2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Buat Duit Online, News Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

13 Responses to "Buat duit dengan Innity Network"

  1. SyuQ says:

    camner nak join innity. rasanya x semua blog di approve kan?
    .-= SyuQ´s last blog ..Ole-ole dari Jakarta Oleh Yuka-Luv =-.

    • dynn says:

      register kat web dia jer http://www.innity.com

      Requirement :

      *Websites must have a minimum of 30,000 Pageviews per month on average.
      *Websites must have a minimum of 6,000 Unique Visitors per month.
      *Websites must be rich in Quality Content and will be updated frequently.

  2. Amir says:

    eh, x dapat2 lagi duit advertlets? aku baru register ngan benda tu.. xbest la kalo cmtu.
    .-= Amir´s last blog ..Perkara Yang Perlu Dielakkan dalam Penulisan Blog (Bhg 1) =-.

  3. dynn says:

    mir..cuba la dulu..tu aku punya experience..mana tau skrang dah ok ke.
    .-= dynn´s last blog ..Buat duit dengan Innity Network =-.

  4. zaiMi says:

    susah jugak nak dapat innity ye? blog aku sah2 tak lepas syarat asas dia. stay dengan nuff je la.
    .-= zaiMi´s last blog ..Digi Broadband RM38 Sebulan =-.

  5. Kujie says:

    advertlets baru pasang – ada rm 93
    tak sabar tunggu nak cashout…nak berekperimen
    he he he
    .-= Kujie´s last blog ..Geng Blogger : Jangan Berdebat Seperti Ini =-.

  6. ariff says:

    mi mesti dapat banyak nih..
    .-= ariff´s last blog ..Geng Blogger – Kita Boleh Bernafas Untuk Seketika =-.

  7. Mus says:

    Tak pernah dengan adverlets..
    masing-masing ada kelebihan..
    .-= Mus´s last blog ..ADOI!!! Bila ANAK Kecil Dah Pandai Ber’FACEBOOK’.. =-.

  8. DaHLia says:

    betul, dah masanya untk berINNITY, 🙂
    .-= DaHLia´s last blog ..G, aku konpius!! =-.

  9. acik says:

    bukan nak anak tirikan nuff…
    tapi nuff sgt lambat earning …adoi
    .-= acik´s last blog ..Money and friend =-.

  10. stalker says:

    rase nk join.. tapi mcm x ckop UV la.. UV harian pon dalam 150 je =(

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG