6

Buat duit dengan eBay

Sebenarnya lama dah aku tak membuat blog post sekarang nie.Bukan ape aku tengah layan cara nak buat duit di eBay.Setelah baca buku Panduan dan Teknik Rahsia eBay, aku praktik apa yg ade dalam buku tuh.Memang menjadi.Setakat ni aku dah buat 4 jualan.Memang aku tak sangka, memang boleh buat duit dekat eBay ni.Cuma macam bisnes2 lain juga kita nak kena sabar.Kalau mudah putus asa apa-apa bisnes pun tak menjadi.Yang penting ada kesungguhan untuk membuah kejayaan.

Teknik yg ada dalam ebook tu memang mudah dan senang untuk dipraktikkan.Kalau korang ikut step by step panduan yg ada dalam buku tu, Insyallah korang boleh buat sales.Dalam buku ni ajar camner nak dapatkan produk tanpa simpan stok.Aku pun tak pernah terpikir cara ni.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Credit Card, Hartanah, News

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

6 Responses to "Buat duit dengan eBay"

  1. shahraduan says:

    Wahh..bagus bagus..moga2 lebih kaya dari aku…hehehe

  2. dynn says:

    Insyallah…terima kasih brader shahraduan…buat masa ni masih newbie lagi nie…banyak bende nak belajar lagi.

  3. catzer says:

    Yeah..tak lama lagi bertambah2 maklumat ttg ebay..

  4. catzer says:

    pesal ko tak suke ke aku dtg blog ko…yerlah…takperlah..nak off lah ni 😛

  5. dynn says:

    ala..la.la..majuk la pulak..lex lah.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG