4

Buat duit dengan blog

Aku tengok ramai antara kita yg dah ada blog.Ada yg kewujudannya dah lama.Jadi kalau korang dah ada blog dan establish kenapa tak jadikan dia sebagai salah satu cara untuk dapatkan income?Maklumlah dalam keadaan sekarang nie, barang semua dah naik.Mungkin dapat membantu untuk dapatkan extra income.

Salah satu yg paling senang ialah dengan join ads network seperti Nuffnang dan juga Adverlets.Tapi ads nie tak convert banyak untuk blog yg trafik sikit.

Yang paling aku rekomen untuk sape yg suka buat blog review adalah SponsoredReview. Korang leh dapat sehingga $35 untuk satu review bergantung kepada korang punya blog.Fuiyooo…$35 convert dalam RM boleh dapat dalam RM 127 ($1=RM3.6).Bayangkan satu review boleh dapat RM 127. Kalau dapat lagi banyak review kan boleh tambah kita punya income.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Hartanah, News, Pelaburan emas

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

4 Responses to "Buat duit dengan blog"

  1. idalara says:

    ni yang kak ida tak reti2 lagi nak buat…ada member dah ajar..kak ida pun dah join nufnang tapi msh tak reti nak letak kat blog..mcmne ek..

  2. dynn says:

    senang jer tuh..nanti la saya buatkan dia punya tutorial.

  3. terima kasih lawat AGK. Boleh tolong ajar wat sponsoredr. ni, dia tanya ID tu apa?

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG