10

Buat duit dari ClickBank memang real

Salam semua.Selamat beristirehat dihujung minggu ni.Hari ni saya nak kongsikan pendapatan yang diperolehi dari ClickBank iaitu salah satu penyedia affiliate program yg terkenal dikalangan internet marketer.Setelah 6 bulan saya berkecimpung dalam ClickBank saya dah nampak dia punya hasil.

Memula memang tak sangka boleh dapat sale dari ClickBank ni, sebab saya masih baru lagi dan masih pada tahap newbie.Saya memang ada letak target saya kalau bole buat sale pun selepas 6 bulan hingga setahun.Tapi Alhamduillah hasil dari usaha yg tak pernah jemu saya dah dapat jana pendaptan secara pasif dari ClickBank cepat dari yg saya jangka.Jadi saya boleh katakan buat duit dengan ClickBank ni memang real dan memang workable kalau betul-betul letak usaha dan fokus.Dan saya yakin korang pun boleh buat asalkan korang rajin berusaha.Kalau tak rajin apa bidang2 pun kita tak boleh buat.

Walaupun earning masih lagi pada tahap newbie tapi saya rasa satu kepuasan.Tambahan pulak sekarang dengan barang naik,minyak naik jadi dengan adanya pendapatan pasif macam ni boleh la tolong bayarkan duit minyak ke, bil handphone dan macam lagi boleh guna tanpa usik duit gaji.Itu yg bergaji.Kalau yg student tu boleh guna untuk beli keperluan tanpa bergantung duit pinjaman pelajaran atau duit mak abah.

Jadi kalau korang ada cita-cita nak buat duit internet tapi masih belum jumpa yg sesuai teruskan usaha tu.Insyallah satu masa nanti akan membuah hasil.Jangan takut kalau nak invest untuk beli ebook atau program coaching untuk tambah lagi ilmu.Kengkadang kita kena dapatkan ilmu dari mereka yg dah lalui pengalaman sebagai jalan pintas.Seperti yg kita pernah dengar .. Dimana ada kemahuan…disitu ada jalan.

Opss…saya nak share screenshot latest earning yg saya perolehi untuk bagi semangat korang.Ni income yg real bukan saja nak hype-hype.

jana pendapatan internet

Income ClickBank yg diperolehi dalam masa kurang dari 6 bulan

 

Ok..selamat berjaya.Jangan lupa tinggal komen untuk kita kongsi bersama.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Buat Duit Online, ClickBank, News Tags: , , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

10 Responses to "Buat duit dari ClickBank memang real"

  1. laici says:

    sangat menarik bro.. saya pon baru nak menceburi bidang nie.. tq for penaik semangat.. hehe.. x de tips ker? heehehee
    laici´s last blog post ..Maharaja lawak minggu 6 6-5

    • dynn says:

      Tips dia senang jer..kena buat apa yg kita dah tahu..especially bila dah beli ebook tu terus implement..jgn simpan dalam harddisk..kalau belum lagi ada ebook pasal clickbank ni…jgn kedekut nak invest..kalau yg nak info free pun ada tapi kena usaha lebih lagi kena selak dlm forum sana-sini.

  2. h3r0 says:

    Waa..tahniah bro…
    Ok la tue.. at least adala jugak..

  3. gg langkawi says:

    salam bro…nak minta tolong boleh…boleh jd pakar perunding kewangan saya tak..

  4. ohcikgu says:

    tahniah, tahniah. Banyak tu dapat. 🙂
    ohcikgu´s last blog post ..Sejarah dan evolusi Kad Pengenalan Malaysia

  5. ietchan says:

    boleh ajar saya same x?? akaun clickbank ngan paypal dh ade tp x reti nk wat profit..

  6. lepak says:

    tahniah…tahniah…sy pun tgh nak fokus pada clikcbank ni..dah lama join tapi still x der hasil lagi…huhuhu…..ada tips?

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG