11

Bonus dan kenaikan gaji dah masukk..syukrann

Alhamdullilah…bonus dan kenaikan gaji dah masuk.Best..best.Walaupun tak banyak macam tahun lepas tapi bagi aku syukur dalam keadaan sekarang nie org lain ade yg kena berenti keje…ade yg kena potong gaji..masih tercari-cari kerja..aku masih lagi dapat bonus dan kenaikan gaji.

Memanglah bonus tu berdasarkan performance tahun lepas tapi bayaran dibuat tahun ni yg mana akan memberi kesan kepada cash flow syarikat.Tapi syarikat masih boleh memberikan bonus dan naik gaji.Kepada kengkawan yg naik sikit..atau tak naik langsung..tak de bonus …bersyukur jer la selagi ade keje.Kalau rasa tak puas hati cari la keje lain.Tapi dalam keadaan skrang nie nak cari keje lain agak mencabar juga.

Oo yer aku tak de aper yg nak dibuat dengan bonus yg aku dapat.Just simpan jer la kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Credit Card, News Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

11 Responses to "Bonus dan kenaikan gaji dah masukk..syukrann"

  1. a-as says:

    u kerja epf ke?

  2. lin says:

    wah x pe bersyukur mana yg ada kan…dr x de..hehehehe
    simpan sikit2 lama2 jd bukit.

  3. tahniah, boleh belanja ni! ni tentu big company …

  4. bain says:

    alhamdulillah….rezeki tu. 🙂

  5. zamz says:

    wah dins dah masuk ek..berapa bulan bonus..increment berapa percent

  6. dynn says:

    syyyy…itu rahsia maaa..bersyukur jer ape yg diberi…mudah-mudahan ditambah rezeki.

  7. ciknah says:

    hehe..jangan kasi banyak sangat info din…aku baru je nak poya2 ngan duit tu…

  8. KNizam says:

    dgr 5 bulan ek. bestnyerrrrr hehe 🙂

  9. dynn says:

    KNizam : boleh la sikit2.. 🙂

  10. dins says:

    jommm makan…

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG