3

Blogger untung 1 juta

Blogger untung 1 juta.Tu dia tajuk muka hadapan berita harian.Dalam berita tu mengisahkan ada blogger2 yg boleh menjana pendapatan sehingga 1 juta setahun.

Dalam berita tu terpampang gambar RedMummy yg menceritakan pendapatanya mencecah sehingga RM12K sebulan hanya dengan berblogging.Tapi dalam seronok2 menjana pendapatan yg lumayan jangan lupa LHDN sedang memerhatikan kerana tidak isytihar pendapatan dari internet.

Dan saya yakin ramai kat luar sana yg menjana pendapatan lebih dari tu tapi duk diam2 jer.Cuma jgn lupa semua pendapatan yg diterima perlu di istiharkan.Kepada yg Muslim tu jangan lupa bayar zakat dan menderma.Mudah-mudahan rezeki lagi subur dan menambah keberkatan.

Lepas ni ramai la org bukak berblog.Tapi lagi ramai lagi bagus kasi banyak infomasi yg boleh dikongsi.Asalkan berblog dengan cara yg betul dan beretika.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Buat Duit Online, News Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

3 Responses to "Blogger untung 1 juta"

  1. dnoBiz says:

    ramai yang baru muncul macam aku ni, dan ramai juga yang terus hilang begitu sahaja..
    Niat dan tujuan menentukan segalanya 😀

    • dynn says:

      yg penting kena ada short term dan long term plan…biasanya org yg cepat kalah tu sebab dia ingat berblog ni boleh dapat duit dengan cepat dan banyak tanpa usaha…tu yg salah tuh…tiada jalan short cut untuk berjaya.

  2. Nazri says:

    dari sumber/syarikat  mana income dia byk sangat tu?

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG