17

Berjaya cabutan dari Power Root RM10k

Anda telah berjaya cabutan dari Power Root Sdn Bhd wang sebanyak RM10K.Banyak tuh..dapat cabutan bertuah dengan minum tongkat ali Power Root.Tu la dia kalau org kabur dapat SMS kononnya anda menang cabutan bertuan mcam nie.

Sebenarnya aku nak citer skit pasal ofis mate aku ni cerita pasal kawan dia yg terima SMS ..menang RM10K cabutan Power Root.Yang bestnya dia kata kawan dia tu boleh percaya sebab org tu call bila nak bagi nombor akaun bank untuk diorang masukan RM10,000 tuh.Ade gak org yg lurus bendol camnie…tapi mungkin sebab dia ada hantar peraduan tu agaknya tapi dari bunyi SMS pun tak professional langsung.Meh aku taip semula ape yg ada dalam SMS tu.Kawan aku yg cerita ni pun dapat SMS yg sama…aku mintak dia forwardkan SMS tu untuk aku tulis kat sini.Jadi korang yg dapat SMS camni boleh pikir 10 kali.

TAHNIA SIM.CARD! ANDA TELAH BERJAYA Cabutan dari POWER ROOT SDN BHD WANG RM10,000.00 sila HB Office ditalian 014 866 2838 Terima Kasih.

So kalau korang dapat SMS macam ni rasa-rasa teruja tak?? Kalau aku tak teruja langsung.Sebab apa? Aku memang tak masuk pun peraduan minuman Power Root ni.Minum air dia tu ade la..tapi tak de la sampai masuk peraduan.

Jaga-jaga penipu-penipu mcm nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Umum Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

17 Responses to "Berjaya cabutan dari Power Root RM10k"

  1. eyriqazz says:

    byk yang penipu dari yang betul skang ni…

    Great Teacher Onizuka

  2. aidi-safuan says:

    haha.ade sekali time dalam kelas lecturer tengah mengajar. ade sorang student tiber2 menjerit “yeah!” dalam kelas.
    bila abes kelas tanya dia kenapa, dia cakap dapat mesej lebey kurang camnih la.huhu

  3. dynn says:

    @eyqriqzz – memang..sebab tu kena berjaga-jaga.

    @ aidi-safuan – hahaha…excited la ehh la memula dpt msg camatu..last2 kena kelentong..

  4. diaien says:

    kalu aku dapat mesej camtu..
    kompom aku delete je sms tu.

    mengeja pun tak betul nak menipu org…
    tapi kalu ada yang percaya gak tak tahu la…
    .-= diaien´s last blog ..RM2000 dalam masa 1 hari dengan HyprobulkSMS =-.

  5. kayrul says:

    TAHNIA SIM.CARD! ANDA TELAH BERJAYA Cabutan dari POWER ROOT SDN BHD WANG RM10,000.00 sila HB 017-8906527 Moh Iskandar Ismail sms dari 012 8649034 Terima Kasih.
    Sy cuba call,pelat jawa pekat

  6. ayu says:

    haah btl aku pn dpt msj mcm ni td…mula22 aku prcya gak…tp blile pk mane ade org nk bg duit mcm tu je kalu x usaha…kawan2 jgn mudah terpedaya tau…

  7. DaRk_AnGLe says:

    hak3……..
    TAHNIAH”No.
    Sim-Card anda
    B’jaya menangi
    RM.10ribu.dari;
    (POWER ROOT)”SDN BHD”
    No.siri-F2E57C.
    Untk mahlumat
    Sila CALL talian;
    013-549-7574
    MOH.ISKANDAR ISMAIL
    btul x dia kter mcm ni…….

  8. DaRk_AnGLe says:

    sbb aku ader jgak try……
    sme jgak la plek indon pkat la……
    cabaran dia sruh tmbah nilai kat depa la…..
    hak3…

  9. akublues says:

    sama…sama…sama..
    hari ni je, aku dapat 2 sms yang serupa…
    dahlah aku skang ni kat Indon…
    buat abis duit roaming je klu aku nak check…
    pirah..

  10. wind87 says:

    aku baru dpt msj mcm ni td..
    aku pon nk cy jgk…
    tp tnya laki aku, dia kja lhdn…slmt la….ydk kena tpu..
    jgn cy kwn2….

  11. maszuana says:

    hari ini 06.05.2010 saya menerima satu sms TAHNIAH ! sim card anda T’lah berjaya memenangi RM.10ribu dr POWER ROOT SDN.BHD.No.seri-F2E 57C.Untuk maklumat hubungi talian;0178961579 Moh.Iskandar Bin Ismail…So kepada sesiapa yang menerima sms seperti ini jangan mudah terpedaya..saya da selidik orang ni cuba mendapatkan no akaun dan pin nombor kita supaya dia dapat duit….

  12. nathan says:

    Hai banyak sindiket tipu ,saya ada terima sms
    yang sama.Susah untuk menyekat aktiviti mereka
    yang gilakan duit orang (haram) OKU pun berdikari
    atas kaki sendiri,untuk menjaga maruah apatah
    orang yang sempurna semua tetapi suka tipu orang.
    Bertaubatlah hai manusia………………..

  13. az says:

    ak pon sme jgk..cm dark angel komn…seb bek de kwn ak dh trkne bnde2 cmne….fuh!!!1

  14. aq says:

    jgn mdah terpedaya ye kwan2…

  15. aq says:

    sy pn br dpt pgglan dr pwer root..dpt lima ribu konon..pdahal..emm hmpeh penipu bsar dnia rupanye…

  16. NJ says:

    sy pun bru jer ni dpt sms dr power root menang 10k. so aku reply balik kat dia, number kau aku report ke polis. haha!

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG