4

Berhati-hati perompak zaman siber..

Tengah hari tadi member aku dapat call dari private no yg tak di ketahui asal usul no tuh.Orang yang call tuh mintak no card credit, expired date dan jugak 3 no security yg kat belakang card credit tuh.Member pun pelik lah.Yang satu lagi dia kata pelik… nama org yg call tu nama perempuan Melayu tapi suara bunyi mcm perempuan India.Dah pelik mcm tu dia pun letak call la.Tu memang sah la perompak zaman siber.

So korang berhati-hati la dapat call yg mcm tuh.Kalau call daripada bank mesti dia tak tanya punya expired date sekali ngan 3 no security tuh.Jangan sesekali layan org yg mintak info pasal card credit nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Credit Card, News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

4 Responses to "Berhati-hati perompak zaman siber.."

  1. macam2 cara orang nak merompak! harap tipah tak tertipu

  2. miera says:

    boleh pulak mintak2 mcm tu je kan…

  3. suraya says:

    isk, sy pun penah nyaris2 nk jdik mgse jnyh mcm nh..nseb bek tselamat T__T

  4. syahir says:

    Aku dah kena banyak kali…korang kena berhati hati lerr..jgn makan dgn janji manis dia org..dan satu lagi yang menawarkan pakej istimewa macam pakej pelancongan…ari tu aku kena sekali tukar semua credit card aku…apa yang boleh aku saran kan…ko letak je la phone tu..jgn maki dia org cari rezeki…

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG