6

Beli domain .my harga murah

Kat sini aku nak promote sikit kalau ada sesiapa yg berminat nak beli domain .my, sekarang ada tawaran bagi aku yg termurah yg penah aku jumpa.Harga domain .my biasa dalam range RM70-RM120.Memang mahal kalau dibanding dengan international domain .com hanya dalam lingkungan RM30-RM50.Tapi sekrang ni korang boleh dpat domain .my dengan harga RM38 sahaj, murah 50% dari harga biasa.

Promosi ni sah sehingga 31 March 2010.Ape lagi.. boleh la grab satu domain sementara murah ni.Kalau register domain .my boleh register nama yg pendek2… jadi senang org nak ingat.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Domain Name, News Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

6 Responses to "Beli domain .my harga murah"

  1. kakchik says:

    salam din. klserver.biz pernah tengok tak. pakejnya murah2 juga.
    .-= kakchik´s last blog ..Pesta Buku KL 2010 =-.

  2. Encik says:

    alah, terlepas pulak due date tu. dah takda ke promosi ni?

  3. noraini jaafar says:

    ass izinkan saya mencelah. Saya pun banyak juga beli rumah lelong kat Johir. Tapi masalah paling besar ialah tak ada banker yang boleh tolong. Saya nak tanay kalu ada sape2 yang boleh rekomen banker yang friendly yang boleh mudahkan dapat loan. Sebabnya ialah kalau dah banyak loan bank agak susah nak bagi loan. TK

  4. Visi Sufi says:

    Alamak! Melopeh den…
    thanx sebab sudi berkongsi…
    .-= Visi Sufi´s last blog ..TM Product Sales! Discount =-.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG