6

Bayar saman polis – bayar online lagi senang

Jangan lupa esok 28hb Feb 2011 adalah tarikh akhir untuk bayar saman Polis (PDRM). Jadi tinggal beberapa jam untuk sesapa yang masih belum buat bayaran atau belum check lagi saman masing-masing.

Jadi kalau nak mudah dan cepat bayar jer saman cara online.Tak payah nak pegi pejabat POS beratur panjang-panjang.Bayar saman online dengan Myeg.com.my memang senang.Saya baru jer malam tadi bayar saman lepas teringat esok adalah tarikh akhir untuk bayar saman.Kaedah pembayaran saman melalui Myeg.com.my boleh guna samada kad kredit atau boleh juga kreditkan terus melalui perbankan online contoh kalau ada maybank2u, cimbclicks, bank islam online.Memang senang dan pantas.

Check saman korang sekarang di www.myeg.com.my dan terus buat pembayaran kalau ada saman.

Selamat bayar saman. 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Umum Tags: , , , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

6 Responses to "Bayar saman polis – bayar online lagi senang"

  1. Ali ridha says:

    bab bayar saman yang aku tak suka ni.
    Ali ridha´s last blog post ..Perhimpunan Haram hindraf

  2. Hanim bte Abd Kadir says:

    Macam mana nak isi website!

  3. Hanim bte Abd Kadir says:

    Macam mana cara-cara bayar saman online

  4. wan zul says:

    aku cuba dari pagi sampai la ni x bleh, aku cuba check dari hari khamis x lepas

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG