9

Bank Rakyat bayar dividen tunai 15%

KUALA LUMPUR 19 Feb. – Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Bhd. hari ini (Bank Rakyat) mengumumkan dividen tunai sebanyak 15 peratus yang akan dibayar kepada para anggota mulai 22 Februari. – Utusan

Untung la sape2 yang ada share dengan Bank Rakyat dividen 15% untuk tahun 2009.Minggu depan 22/2 boleh la tengok akaun masing2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Bank Rakyat, News Tags: 

Get Updates

Share This Post

Related Posts

9 Responses to "Bank Rakyat bayar dividen tunai 15%"

  1. 2bz4money says:

    Kalu sudah memiliki akaun AtTawfir bersama kad ATM, pemegang saham boleh terus mengeluarkan dividen tunai mereka serta merta sebelum pengumuman dividen dibuat kepada pihak media lagi. Isteri saya dah withdraw duit div @12.30 thari 19/2 via kad ATM..

    Kita maklum dividen BR x boleh dipermodalkan. Namun kita bole permodalkan ke akaun Lembaga Tabung Haji dgn menggunakan arahan Bills Payment via Internet Banking je. So, hujung tahung dapat div LTH pulak..
    .-= 2bz4money´s last blog ..Tertinggi: Bank Rakyat catat untung pracukai RM1.55b =-.

  2. 2bz4money says:

    Yang berminat dgn saham BR ni, ada berita baik utk anda nanti di Bulan April 2010, satu resolusi dicadangkan dlm AGM BR utk menambahkan modal sebanyak RM500j. Dijangka dibuka saham baru ni pada September 2010. Mungkin anda akan guna strategi OPM dan dpt manfaat Good Debts ini..
    .-= 2bz4money´s last blog ..Inflasi Naik.. Utiliti Naik? =-.

  3. syazeema says:

    2bz4money : mane awk tau yg BR akan menambah modal 500juta lg? awak keje BR ke?

    tau tak prosedur dia camne? kene Q ? atau first come first serve?

  4. mylaty says:

    ye..ke. dari mana sumber ni. dah lama q. boleh sapa2 kasi info lebih ckit

  5. wanmazlan says:

    semak saham bank rakyat yang bernombor keanggotaan ******** masih aktif atau tidak.

  6. gurucyber says:

    Sekarang bleh tambah pelaburan … bank rakyat dah buka semula sapa nak tambah saham … jom serbu ..awak duit seguni sorang.. he he

  7. The Traveler says:

    kurang berbaloi la melabur kat sini..BR..better cari instrument lain..TAK CAYA??? sila baca sini…http://syah916.blogspot.com/2011/04/perlu-ke-syer-bank-rakyat.html

    Selamat melabur

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG