3

Back to school…

Hari bermula la episod persekolahan tahun 2010 bagi mereka yg bersekolah dan ada anak yg bersekolah macam aku ni.Maklumlah hari ni la time nak start bayar yuran sekolah,yuran PIBG dan yuran makan sekali.Sesapa yang anak dia masuk darjah satu tu mungkin agak mencabar la skit kan.Especially anak yg asyik menangis jer tuh.Kesian la pulak nak tinggal.Jadi terpaksa la mak bapak sama-sama duk kat sekolah untuk seminggu pertama nie.

F5XQ7KAGFKM7

Macam aku ni, anak dah darjah 4 so tak de ape yg nak tunggu la buat masa nie.Kecuali adik dia masuk darjah satu.Tu pun lambat lagi lah.Just pegi sekolah untuk bayar yuran,buku dan makan.Time ni cepat sikit sebab aku datang awal untuk beratur.So tunggu kejap jer dalam 20 minit camtu.Lepas tu dah boleh bawak anak aku balik ke rumah.

Kitorang tak balik rumah terus.Pegi merewang jap main bowling.Saja nak ambik hati anak aku kasi dia happy sikit.Esok dah start full time sekolah. Masuk 7:30 pagi balik 4:30 ptg.Sure dia letih dengan aktiviti sekolah dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

3 Responses to "Back to school…"

  1. aidi-safuan says:

    haha..sempat gi bowling.huhu

    btw,awat sampai 4.30? lame gler~

  2. dynn says:

    dia sekolah agama integrasi..

  3. Mayormeor says:

    Mayormeor: Steady dinn…

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG