2

Apply Tune Card dari Tune Money

Semalam aku apply Tune Card dari TuneMoney.com secara online.Ape tujuan sebenar aku register Tune Card nie? Ohh…kalau nak tau ..tentulah tak lain tak bukan nak keluarkan duit dari akaun PayPal.

Tapi sebelum tu Tune Card ni adalah salah satu visa debit card yang sesuai yang aku dengar untuk pengeluaran dan juga pengaktifan akaun PayPal.

Aku nak try Tune Card ni sebab pengeluaran dari CIMB ATM Network hanya RM1.15 tapi kalau pengeluaran dari lain-lain ATM Network RM10.00 mahal lagi.Satu lagi kelebihan CIMB punya ATM senang nak cari. Compare dengan debit card A-Rajhi yg aku sekarang pakai pengeluaran dari mana-mana ATM network RM4.00 nak cari dia punya sendiri ATM machine baper kerat jer.

Jadi semalam aku register lah..punya la susah aku try lebih 4-5 kali error .Bab password ni agak letih sikit.Memanglah untuk keselamatan tapi banyak songel.Aku asyik error kat sini sebab dia kata tak ikut dia punya requirement.

Last sekali aku berjaya jugak akhirnya.Jadi sekarang aku kena tunggu 7 hari bekerja untuk ambil di pejabat pos yang aku pilih.Diorang takan bagi ape-ape notis yg menyatakan kita punya kad tuh dah sampai dekat pejabat pos pilihan kita tuh. So pepandai la budget bila nak ambil jgn lebih dari 21 hari sudah.Nanti kad korang dia cancel.

Aku tak sabar nak tunggu kad ni sampai sebab nak test samada boleh verify untuk PayPal ke tak.Sesama la kita tunggu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Credit Card, News, Pelaburan emas

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

2 Responses to "Apply Tune Card dari Tune Money"

  1. mohdtinos says:

    Tok apply kad tu brapa semua payment yang diaorang minta?

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG