3

Akhirnya Malaysia menang jugak

Pasukan Malaysia

 

Perlawangan pusingan kelayakan timbal balik antara Malaysia dan Taiwan berkesudahan Malaysia layak melepaskan diri kepusingan seterusnya dengan agregat 4-4, walaupun Malaysia kalah ditempat lawan tetapi kelebihan jaringan di tempat lawan memberi advantage kepada pasukan Malaysia.

Kedua-dua jaringan Malaysia memang cantik dari Aidil dan juga dari ketua pasukan Malaysia iaitu Safiq Rahim.Perlawanan hari ni memang boleh buat sakit jantung tengok dengan 3 penalti diberikan kpd Taiwan.Nasib 2 jer yang gol.Kalau tidak melepas peluang untuk memang.

Walaubagaimana pun tahniah kepada pasukan Harimau Malaya.Lepas ni kena usaha lebih keras lagi bagi menewaskan Singapura untuk pusingan seterusnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

3 Responses to "Akhirnya Malaysia menang jugak"

  1. Miecyber says:

    Tahniah tetapi perlu perbaiki kelemahan segera …

    Menambah Trafik Dengan Oh!Belog
    Miecyber´s last blog post ..Menambah Trafik Dengan Oh!Belog

  2. titan says:

    tak kiralah kalah ke menang, janji masuk pusing seterusnya..
    titan´s last blog post ..Komisen ke 42 dari Text Link Ads

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG