16 Responses to "Akaun Gmail kena hack…berhati-hati"

  1. chybee says:

    byk gile info kene simpan..takut gile kene hack

  2. princeduyong says:

    erm…kena hati-hati…takyah letak maklumat penting…

  3. zqah says:

    bahaya bahaya !!
    sy baru jea buke akaun gmail .. huhu
    .-= zqah´s last blog ..TATiUC Mula Ambil Pelajar Luar Negara =-.

  4. Norgadis says:

    Payah kalau mcm tu…

  5. dynn says:

    memang payah..saya hampir2 give-up…yg saya takut bila dia hantar email dan guna nama real dalam FB.

  6. fikah says:

    uhh.scary indeed.
    hari tu kena FB kena hack, tapi kejap je la.
    susah jugak kalau guna 1 emel untuk semua benda.
    tapi bukan apa, senang nak ingat kan.
    .-= fikah´s last blog ..Sangat Lemah Tak Bermaya =-.

  7. bahaya giler ar men hack ni..
    .-= Faisal Abdullah´s last blog ..Result Final Exam UiTM Dec-Mei 2010-Student Portal =-.

  8. mrnoble says:

    alamak! bahaya ni. agaknye kene buat satu emel utk setiap akaun FB, paypal, ebay dll kot
    .-= mrnoble´s last blog ..Free alternative to guitar pro =-.

  9. catzer says:

    cilakak tul hacker tu, siap buat cerita dramatik lagi melalui email ko sib baik aku ragu2.
    .-= catzer´s last blog ..Phenomena Wibiya Untuk Blogger Tegar! =-.

    • dynn says:

      memang la org tuh…hari tu sekali lagi masa time bukak email tetiba gmail keluar msg ade org dari nigeria try masuk login …lepas tu terus cepat2 tukar password lagi sekali..

  10. shahril says:

    akaun gmail aku da kene hack..ader cara tak???

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG