4

Air Asia on sale from RM29

Berita baik promosi ticket AirAsia untuk kaki  jalan atau yg suka melancong Cuti Cuti Malaysia..Cuti Cuti ke luar negara.

Air Asia datang lagi kali ini  dengan tambang murah dari RM29 sahaja.

Booking Period : 22 Feb 2010 – 28 Feb 2010

Travel Period : 22 Jun – 30 Sep 2010

Cepat-cepat sementara stok masih ada.


Ini lah peluang kita untuk berjimat dengan tambang murah macam nie. Ladipu senang booking ticket airasia online jer.Tak payah beratur panjang.Sekarang sesiapa pun boleh terbang.Tapi kena cepat tempahan…biasa untuk offer macam ni cepat habis.Kalau lambat melepas la gamak nye.

p/s : Blog ini tidak bertanggungjawab atas sebarang perubahan atau sebarang kerugian dari maklumat ini.Segala tindakan adalah tanggungjawab anda sendiri.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Promotion Tags: , , , , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

4 Responses to "Air Asia on sale from RM29"

  1. mie says:

    jom jalan-jalan bersama air asia!!!
    heheheheee
    .-= mie´s last blog ..:: toshiba satellite vs HP pavilion :: =-.

  2. zaiMi says:

    wah air asia datang lagiiii. Sape-sape yang suka melancong tu boleh la booking cepat-cepat. aku? lagi best duk umah. haha
    .-= zaiMi´s last blog ..Mari Menyokong Earth Hour 2010 =-.

  3. 2bz4money says:

    Pengguna perlu faham dgn nilai tawaran harga rendah ini. Kos terlindung/sampingan sekiranya ada, perlu diberi penjelasan lanjut.
    .-= 2bz4money´s last blog ..Inflasi Naik.. Utiliti Naik? =-.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG