1

Bila ada signal tak nak guna…

Yeap..ade signal dekat kereta atau motor tak mau guna.Penat pengeluar kenderaan tu buat signal cantik2.Ade org buat perhiasan jer.Ni la gara-gara orang yang bawak kereta atau motor yg nak masuk lorong atau memotong orang lain yg reti-reti nak bagi signal.

Satu lagi perangai yg potong kereta orang lain ni.. tak bagi signal satu hal… tak angkat tangan la pulak tuh.Ape punya orang la macam ni.Bagi aku org macam ni rude.Tak de sivik.Masa time belajar nak ambil lesen semuanya boleh ikut.Skem jer masing-masing.Bila dah dapat lesen semuanya dia langgar.Bila org lain langgar sebab kesilapan dia…pandai la pulak nak marah org lain…padahal dia yg salah.

Jadi pesanan dari penaja…berhemah la bila berada dijalan raya…anda mampu mengubahnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

One Response to "Bila ada signal tak nak guna…"

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG