What's New Here?

ASB Umum Agihan Pendapatan 7.70 sen/seunit dan BONUS 1 sen/seunit

KUALA LUMPUR: Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB), anak syarikat milik penuh Permodalan Nasional Berhad (PNB) hari ini mengumumkan agihan pendapatan sebanyak 7.70 sen seunit dan bonus ...

Cek Clickbank yang ke berapa entah..

Last  update pasal cek Clickbank ni pada November 2012 tahun lepas bawah tajuk Cek ClickBank Yang ke-5.Yang terbaru cek Clickbank yang sampai adalah cek yang ke -10 dah ...

Tarikh Penangguhan Urusniaga ASB & ASN 2013

Berikut adalah tarikh penangguhan urusniaga (pengeluaran dan penambahan) ASB dan ASN tahun 2013 bagi tujuan pengiraan pengagihan pendapatan bagi tahun berakhir pada 31 Disember ...

Saham IPO Westports Dibuka Untuk Langganan

Saham IPO bagi Westports telah pun dibuka bagi langgan awam bermula pada hari ini.Berikut adalah ringkasan penyenaraian IPO Westports yang merupakan tawaran IPO yang terbesar setakat ...

Dividen ASW2020 2012 6.6 sen seunit

KUALA LUMPUR, 26 Ogos (Bernama) — Amanah Saham Nasional Bhd, anak syarikat milik penuh Permodalan Nasional Bhd (PNB) Isnin mengumumkan pengagihan pendapatan sebanyak 6.70 sen ...

IPO Malakoff Peruntukan MITI dah keluar

Saham IPO Malakoff dah pun keluar dibawah peruntukan MITI.Satu daripada saham IPO yang ditunggu-tunggu dan pernah saya tulis pada entry saya pada tahun lepas. Bagi yang ingin mendapatkan ...

Dividen ASB 2012 – 7.75 sen seunit

PNB semalam telah umumkan dividen ASB bagi tahun kewangan 2012 iaitu sebanyak 7.75 sen seunit dan BONUS sebanyak 1.15 sen seunit.Meningkat sebanyak 0.1 sen seunit berbanding tahun ...

Keputusan Kemasukan Sekolah Berasrama Penuh (SBP) 2013

Keputusan kemasukan ke sekolah berasrama penuh atau SBP bagi ke Tingkatan 1 sesi 2013 telah pun keluar.Keputusan secara online boleh di semak dilaman web berikut : Semakan dan Cetakan ...

Penangguhan Urusniaga ASB dan ASN 2012

Penangguhan urusniaga ASB dan ASN bagi 2012 akan bermula dari 18hb Disember bagi ASB manakala 26hb Disember 2012 bagi ASN.Pembukaan semula urusniaga adalah pada 2 Januari 2013. Penangguhan ...

Cek ClickBank yg ke-5

Sebenarnya dah lebih sebulan saya tunggu cek dari Clickbank nih.Kalau tengok dari date yg dia issue tarikh hantar pada 26 Sept 2012 ..sampai hari ni masih tak sampai-sampai.Kerap jugak ...

Cuti sekolah tak lama lagi…jom melancong

Cepat betul masa berjalan..dah masuk bulan November…2 minggu lagi sekolah dah nak cuti.Bagi mak bapak yang bekerja,  time cuti sekolah yg lama macam ni la sesuai untuk jalan-jalan ...

Saham IPO AirAsia-X langganan MITI dibuka

Saham IPO AirAsia-X telah dibuka bagi langganan dibawah peruntukan MITI.Maklumat lengkap adalah spt berikut :     a) Jumlah Saham Khas : 260,740,700 unit b) Harga Par : RM ...

Public Mutual agih dividen bagi 8 jenis dana pelaburan

Public Mutual telah isytiharkan pengagihan dividen bagi 8 tabung dana pelaburan unit amanah mereka bagi tahun berakhir pada 31 Oct 2012. Berikut adalah senarai agihan dividen mengikut ...
Page 1 of 26123456789...Last »

Categories

Archives